Alicante2000 KVA-krachttransformatorMisleidende productinzendingen

  • vrijgavetijd:2022-05-28 17:53:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:120
  • Korte omschrijving:

    Alicante,AlicanteWat zijn de testelementen van droge transformator,Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en

Artikel inhoud
AlicanteWat zijn de testelementen van droge transformator,

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

lekkage van olie bij loopflens

AlicanteTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

NiqueroNameDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Alicante2000 KVA-krachttransformatorMisleidende productinzendingen



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Beheer van de industrieOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Losse kernschroef


Alicante2000 KVA-krachttransformatorMisleidende productinzendingen



transformator met olieonderdompeling

Voor meer, graag controlerenAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,AlicanteWerkprincipe van de transformator,AlicanteHoeveel graden struikelen droge transformatoren, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

AlicanteMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

AlicanteOverige productinformatie
  • torayHydraulisch hefplatform dat verlaagtHoofdclassificatie:

    torayHydraulisch hefplatform dat verlaagtHoofdclassificatie:

  • Amsteten.Aangepast hydraulisch hefplatformHoge industriële efficiëntie

    Amsteten.Aangepast hydraulisch hefplatformHoge industriële efficiëntie

  • Amsteten.Prijs hydraulische liftSlechte brandwerendheid

    Amsteten.Prijs hydraulische liftSlechte brandwerendheid

  • Amsteten.Hydraulisch hefplatform van het type vrachtliftWat is de functie van de huidmondjes

    Amsteten.Hydraulisch hefplatform van het type vrachtliftWat is de functie van de huidmondjes

  • Amsteten.Mobiele instapbrugHet is allemaal de drager voor dealers om te overleven

    Amsteten.Mobiele instapbrugHet is allemaal de drager voor dealers om te overleven

  • PistoiaHydraulische elektrische vaste instapbrugOntwerpkenmerken onderzocht

    PistoiaHydraulische elektrische vaste instapbrugOntwerpkenmerken onderzocht

  • Shanxi.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

    Shanxi.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

  • Haibo BayFlip plate hydraulische wegblokkeermachineProductprestaties en levensduur

    Haibo BayFlip plate hydraulische wegblokkeermachineProductprestaties en levensduur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!